Image by Martin Kníže

Fibernet i CNM?

Resultatet af spørgeskemaet

Vi har nu afsluttet vores undersøgelse vedr. interessen for af få fibernet i CNM - tak til alle jer der svarede på vores spørgsmål og kom med kommentarer.  

Der var i alt 88 besvarelser, 48 var positivt stemt over for forslaget og 40 var ikke interesserede. Da det kræver ca. 260 tilslutninger før man vil kunne gå videre med projektet har vi i Bestyrelsen vurderet, at interessen ikke er der på nuværende tidspunkt, og derfor lukker vi hermed for sagen i denne omgang.

 

Venlig hilsen
Bestyrelsen, CNM 

Fibernet i Carl Nielsens Minde? - spørgeskema

- Vi vil gerne høre om det har haveejernes interesse

 

Kære haveejere, 

Vi i Bestyrelsen har, i samarbejde med havemedlem Rune Bolhøj, kigget nærmere på mulighed for fibernet i CNM. Fordelene ved fibernet er, at man får en mere stabil og hurtig internetforbindelse. Vi kunne godt tænke os at få en fornemmelse for haveejernes interesse i dette, før vi evt. går videre med et tilbud, vi har modtaget fra firmaet OneFiber. Der er INTET bindende i dette, det er kun et spørgeskema for at kende til en eventuel interesse.
 

OneFiber - udbyder af infrastruktur

OneFiber kan levere infrastrukturen i foreningen, de var den eneste udbyder, der var interesseret i at tage opgaven. Normalt holder OneFiber infomøder i foreningerne, hvor alle vil kunne få mulighed for at få svar på deres spørgsmål, men da dette blot er en forundersøgelse ift. om I er interesserede, har vi valgt at lægge lidt indledende information fra OneFiber op her: 
 

  • Hos CNM skal vi op på ca. 260 tilslutninger for at installere det uden at det koster haveejerne noget. Hvis der er færre end ca. 260 tilslutninger, kan der blive tale om egenbetaling, i så fald skal ”opgaven” genberegnes. 

  • OneFiber tilbyder 1000/1000Mb til priser ml 248,- til  299,- afhængig af hvilken udbyder man vælger – OneFiber leverer ikke internetdelen ”kun” infrastrukturen.

  • Det er kun prisen på oprettelsen, der vil ændre sig, hvis der kommer færre end de 260 tilslutninger - ikke den månedlige udgift, den er afhængig af den udbyder man vælger.

  • Når fiberen er aktiveret, er man bundet i 6 mdr. I de 6 mdr. har man et Internet abonnement hos en af OneFibers samarbejdspartnere og har den opsigelsesfrist, der er gældende hos den enkelte udbyder.

  • Der kan tilkøbes TV pakker

  • IP-adresser bliver tildelt af den internetudbyder man vælger – og når OneFiber har monteret deres box på indersiden i haverne så tilslutter de jeres wifi router o.l

  • Tidshorisonten afhænger af hvornår OneFiber kan komme igang.