top of page
Image by Martin Kníže

Fibernet i CNM?

26-10-2022:

Det er ikke længere muligt at stemme omkring fiberinternet.

Deadline for svar var d. 1. oktober 2022

Resultatet for afstemningen blev:

Antal stemmer: 240

Spørgsmålet: Er du interesseret i at få nedgravet fiberinternet til din kolonihave? 

Svarperioden var fra d. 24. august - 1. oktober 2022

Svarfordeling:

Ja: 185  (77%)

Nej: 55 (23%)

Resultatet vil blive brugt som en indikator på om haveejerne ønsker fiberinternet. Det svar som man har givet er ikke bindende og hvis fibernet skal laves i foreningen skal alle medlemmer tilmelde sig påny. Det vil fremgå af et eventuelt forslag til en kommende generalforsamling.

Alle som har stemt skal have stor tak for stemmerne og for opbakningen til disse spørgeskemaer, det hjælper på vores arbejde i bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, CNM

24-08-2022:

Kære haveejere

Hvis 260 haveejere ønsker at få fiber i haveforeningen kan vi gravet fiber ned i foreningen gratis. Det lyder for godt til at være sandt, men sandt er det. 

Derfor skal I skrive om I kunne tænke jer at få fiber, så vi har en idé om folk gerne kunne tænke sig det. Det er nemlig sådan, at man ikke behøver tilslutte sig ordningen nu, men kan gøre det på sigt. Det vigtigste er, at fiberen graves ned inden vi asfaltere, som vi jo snart skal.

Uanset om man bruger fiber eller ej, så det en fremtidssikring, et godt tilbud og en forbedring af vores haveforening.

For dem som siger JA TAK til fiber vil det koste ca. 290 kr. om måneden i 6 måneder. Derfra kan man stoppe eller vælge en billigere udbyder. 

Hvis vi ikke vælger at grave fiber ned nu vil det i fremtiden kun blive en dyrere affære, da vi kan risikere at skulle asfaltere igen.

HUSK at din stemme ikke er bindende og at selvom du ikke selv bruger det, så gør andre.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv til bestyrelsen@hf-cnm.dk


Information fra OneFiber:
Vi skal op på ca. 260 tilslutninger for at få installationen uden at det koster haveejerne noget i oprettelse.

OneFiber tilbyder 1000/1000Mb til priser ml 248,- til  299,- afhængig af hvilken udbyder man vælger – OneFiber leverer ”kun” fiberkablerne.

Når fiberen er aktiveret, er man bundet i 6 mdr. I de 6 mdr. har man et Internet abonnement hos en af OneFibers samarbejdspartnere og har den opsigelsesfrist, der er gældende hos den enkelte udbyder.

Der kan tilkøbes TV pakker.

IP-adresser bliver tildelt af den internetudbyder man vælger – og når OneFiber har monteret deres box på indersiden i haverne så kan man selv tilslutte eget trådløst netværk mv.

Tidshorisonten afhænger af hvornår OneFiber kan komme i gang.

01-11-2021:

Resultatet af spørgeskemaet

Vi har nu afsluttet vores undersøgelse vedr. interessen for af få fibernet i CNM - tak til alle jer der svarede på vores spørgsmål og kom med kommentarer.  

Der var i alt 88 besvarelser, 48 var positivt stemt over for forslaget og 40 var ikke interesserede. Da det kræver ca. 260 tilslutninger før man vil kunne gå videre med projektet har vi i Bestyrelsen vurderet, at interessen ikke er der på nuværende tidspunkt, og derfor lukker vi hermed for sagen i denne omgang.

 

Venlig hilsen
Bestyrelsen, CNM 

01-10-2021:

Fibernet i Carl Nielsens Minde? - spørgeskema

- Vi vil gerne høre om det har haveejernes interesse

 

Kære haveejere, 

Vi i Bestyrelsen har, i samarbejde med havemedlem Rune Bolhøj, kigget nærmere på mulighed for fibernet i CNM. Fordelene ved fibernet er, at man får en mere stabil og hurtig internetforbindelse. Vi kunne godt tænke os at få en fornemmelse for haveejernes interesse i dette, før vi evt. går videre med et tilbud, vi har modtaget fra firmaet OneFiber. Der er INTET bindende i dette, det er kun et spørgeskema for at kende til en eventuel interesse.
 

OneFiber - udbyder af infrastruktur

OneFiber kan levere infrastrukturen i foreningen, de var den eneste udbyder, der var interesseret i at tage opgaven. Normalt holder OneFiber infomøder i foreningerne, hvor alle vil kunne få mulighed for at få svar på deres spørgsmål, men da dette blot er en forundersøgelse ift. om I er interesserede, har vi valgt at lægge lidt indledende information fra OneFiber op her: 
 

  • Hos CNM skal vi op på ca. 260 tilslutninger for at installere det uden at det koster haveejerne noget. Hvis der er færre end ca. 260 tilslutninger, kan der blive tale om egenbetaling, i så fald skal ”opgaven” genberegnes. 

  • OneFiber tilbyder 1000/1000Mb til priser ml 248,- til  299,- afhængig af hvilken udbyder man vælger – OneFiber leverer ikke internetdelen ”kun” infrastrukturen.

  • Det er kun prisen på oprettelsen, der vil ændre sig, hvis der kommer færre end de 260 tilslutninger - ikke den månedlige udgift, den er afhængig af den udbyder man vælger.

  • Når fiberen er aktiveret, er man bundet i 6 mdr. I de 6 mdr. har man et Internet abonnement hos en af OneFibers samarbejdspartnere og har den opsigelsesfrist, der er gældende hos den enkelte udbyder.

  • Der kan tilkøbes TV pakker

  • IP-adresser bliver tildelt af den internetudbyder man vælger – og når OneFiber har monteret deres box på indersiden i haverne så tilslutter de jeres wifi router o.l

  • Tidshorisonten afhænger af hvornår OneFiber kan komme igang.

bottom of page