top of page

Servicebygning &Legepladsen 

Servicebygning og toilethus

Servicebygningen er på Lupinvej og toilethuset er ved legepladsen/ søen. I servicehuset findes toiletter, badefaciliteter og et vaskeri. Ved sæsonstart 2022 er alle toiletter skiftet ud med nye og mere vandbesparende modeller, og servicehuset på Lupinvej er blevet malet indenfor.

Haveforeningen fik i lighed med andre haveforeninger stilet krav om at etablere campingpladslignende forhold. For Carl Nielsens Minde var det Gladsaxe Kommune, der stillede krav vedrørende antallet af toiletter, brusebad og udslagssteder.

Generalforsamlingen besluttede i 2003 at bygge et servicehus, der foruden ovennævnte også indeholder et vaskeri og et opbevaringsrum. Foruden selve servicehuset blev der samtidigt bygget et lille toilethus ved foreningens legeplads/festplads. Bygningerne var færdige og klar til brug den 1. juni 2004.

Servicehuset er lukket i vintersæsonen.

 

Legepladsen

Ved foreningens dam – i daglig tale "Søen " ligger den kombinerede legeplads og festplads. Legepladsen er godkendt iht. "Loven omkring offentlige legepladser" og bliver tilset løbende.

Både legeplads og festplads bliver flittigt brugt både af haveejere og besøgende børnehaver.

Selve legepladsen og beplantningen udenom blev renoveret i 2004.

Servicebygn_3.jpg
Servicebygn_1.jfif
Servicebygn_2.jfif
bottom of page